inRiver Partner of the Year 2017


Ved dette års PIMpoint Summit 2018 er Vertica netop blevet udnævnt til inRiver Partner of the Year i Danmark som følge af vores inRiver-løsninger og certificeringer.

Udnævnelsen er et bevis på, at vi kan løfte og videreudvikle vores kunders forretning ved at levere de bedste løsninger på inRiver-platformen. Det er vi selvfølgelig stolte af efter et år med mange spændende projekter for blandt andet Kvadrat, Scandlines, Rørforeningen og TRESS.

Fokus på PIM-løsninger er stigende blandt vores kunder, og mange har fået øjnene op for, at et velfungerende PIM-system er afgørende, hvis man vil konkurrere digitalt, øge omsætningen, tilgå nye markeder, forbedre kundeoplevelsen og effektivisere interne forretningsprocesser. 

For at matche den stigende efterspørgslen har vi over det seneste år udvidet PIM-teamet med flere dygtige kollegaer.

Hos Vertica ser vi frem til at fortsætte det spændende og tætte samarbejde med inRiver og vores kunder.

Kontakt mig

For en dialog om produktdata og PIM løsninger og hvordan det kan understøtte og optimere Jeres forretningsprocesser og skabe fundament for omnichannel, kundeoplevelse samt øget salg.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)