Vertica og Magnetix vinder e-handelsprisen for bedste e-handelscase

Kun i én kategori bliver der fokuseret på bureauet bag de vindende løsninger til årets store event i e-handelsbranchen den 18. maj – og det er i kategorien bedste e-handelscase. Vertica og Magnetix vandt prisen med Brødrene Dahl som case.  


Prisen går til det bureau, der har gjort en forskel for en dansk e-handelskunde. I bedømmelsen ligger juryen særlig vægt på om e-handleren har opnået bedre resultater efter implementering, fx højere salg, bedre service overfor kunderne, øget effektivitet, reducerede omkostninger eller andre fordele, der har givet en bedre bundlinje.

Vertica og Magnetix vandt e-handelsprisen med Brødrene Dahl som case. Som frontrunner i branchen sætter de konstant nye standarder for online handel og digitale services på tværs af online og offline kanaler:

”Alle snakker om big data – meget få bruger det ligeså effektivt og strategisk som Brødrene Dahl, der i samarbejde med Vertica og Magnetix har skabt en state of the art kundeoplevelse. De er helt fremme i udviklingsprocessen og bruger nye systemer på en modig, visionær og inspirerende måde, der skaber imponerende resultater i en benhård branche. Samarbejdet mellem Vertica, Magnetix og Brødrene Dahl emmer af store tanker, der bliver ført ud i livet. Derfor fortjener de sejren”.

Bedste B2B e-handelsvirksomhed 

Brødrene Dahl vandt også e-handelsprisen for bedste B2B virksomhed med omsætning over 100 mio. kr. og fik følgende ord med fra juryen:

"Brødrene Dahl er i konstant udvikling og rykker endnu en gang barren for, hvad e-handelsvirksomheder kan. Brødrene Dahl opsamler data i alle berøringsflader, og den viden bruges konstruktivt for både kunden og for Dahl selv. Virksomhedens modige og visionære arbejde med blandt andet data er en inspiration for konkurrenter og andre virksomheder, der vil skabe imponerende resultater og kundeoplevelser. Brødrene Dahl fortjener sejren i et skarpt felt".

Er du nysgerrig efter at vide mere om deres løsning? Så kan du læse en case om Brødreen Dahl lige her.

Vi er stolte over endnu engang at vinde e-handelsprisen for bedste e-handelscase. Sidst var i 2016, da vi vandt samme kategori med Bolia som case. Når vores kunder lancerer nye e-handelsløsninger, er det med ambitionen om at skabe den bedste platform i deres branche. Som et resultat har vi og vores kunder vundet e-handelsprisen hele 11 gange.

Kontakt mig

Vil du vide mere om e-handel eller mobile løsninger, så send en mail eller giv mig et kald. Vi har 15 års erfaring med e-handel og inhouse forretningsrådgivere, designere og udviklere.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)