14. SEP
2015

Præsentation fra EpiServer eventet: Den digitale verden 2015

Vertica deltog i EPiServers konference om digitalisering og e-handel - for danske virksomheder den 14. september 2015


Den digitale bølge har vendt op og ned på den traditionelle måde at drive forretning på. For virksomhederne er det ikke længere et spørgsmål om, men hvordan, og hvor hurtigt, man kan digitalisere sin forretningsmodel – for det går meget stærkt.

På konferencen holdte Troels Riisbrich Underlien fra Vertica oplæg om, hvad kunderne forventer i dag og i fremtiden. Deres forventninger har flyttet sig meget siden Vertica begyndte at sælge løsninger til dem for 15-20 år siden, og i dag er sandheden, at de i langt de fleste tilfælde er foran virksomhederne, der vil sælge til dem.

I takt med et stigende antal kanaler er kompleksiteten vokset, men kunderne er ligeglade med kanaler og forventer, at vi giver dem en sammenhængende oplevelse uanset, hvor vi møder dem. At vi tænker i sammenhængende forretning – Unified Commerce. 

I præsentationen giver Troels eksempler på, hvad man er nød til at gøre for at bygge de digitale løsninger, der møder kundernes forventninger. Hvad enten du deltog eller ikke deltog på  konferencen i sidste uge, så kan du nu se Troels' præsentation fra dagen. 

Du kan også læse mere om vores EPiServer-løsninger her

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)