14. MAR
2016

Nye kunder hos Vertica

Der er travlhed i Vertica og mange nye og spændende projekter er netop skudt i gang. De seneste måneder har vi blandt andet budt velkommen til tre nye kunder, som alle har et ønske om at styrke deres digitale tilstedeværelse.


Kentaur

Kentaur designer og producerer erhvervsbeklædning til f.eks. social- og sundhedsassistenter, kokke, tjenere og mange andre ansatte i servicebranchen.

Vertica har netop indgået samarbejde med Kentaur om etablering af en ny digital kommunikations- og serviceplatform til servicering af deres kundeportefølje i Danmark, Norge og Tyskland, der hovedsagligt består af Textile service (vaskerier) og forhandlere. Kentaur ønsker en moderne serviceplatform, som fremadrettet kan understøtte virksomhedens vækst, forretningsudvikling og brand.  

Vertica vil bistå med den tekniske afklaring og implementering samt udarbejdelsen af det grafiske design. Løsningen forventes at blive lanceret til sommer. 

Mols-Linien

Mols-Linien ønsker at redesigne molslinien.dk, så løsningen bliver responsiv og mere tidsvarende i sin præsentation. 

Hertil kommer ønsket om en mere samlet platform, som fremadrettet kan understøtte forretningsudviklingen og samtidigt håndteres af en leverandør, hvor Mols-Linien i høj grad selv kan vedligeholde i forbindelse med daglig drift og forretning.

Vertica vil bistå med den tekniske afklaring og implementering, hvor Designit vil udarbejde wireframe & design efterfølgende. En proces hvor beslutninger og overvejelser skal gøres med henblik på at etablere den bedst mulige løsning ud fra et forretningsmæssigt og kommercielt synspunkt. Derudover vil Vertica stå for videreudvikling af deres nuværende app til iOS og Android.

Comway 

Vertica har også indgået samarbejde med Comway Distribution vedrørende etablering af nye digitale services. Virksomheden leverer computerkomponenter og tilbehør fra verdens førende producenter til mere end 40 lande. Comway ønsker fremadrettet at have større fokus på de nye digitale muligheder for at højne servicen og samhandlen.

Den digitale løsning vil blive udfoldet i løbet af året.

 

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)