Ny partner i Vertica

Vertica udvider nu partnerkredsen med optagelsen af Uffe Meiner som ny partner.


Hos Vertica oplever vi stor efterspørgsel på rådgivning om e-handel fra nuværende og nye kunder, og vi henter derfor nye kræfter ind i form af en ny partner. Uffe Meiner skal fremover bidrage til at udvikle eksisterende kunder og tage imod nye kunder hos Vertica. 

Uffe Meiner begrunder sit valg af Vertica således:

”Vertica er med til at skabe nytænkning og vil gerne udfordre såvel forretning som muligheder og perspektiver med teknologien for at skabe værdi for kunderne. Det sammenholdt med et centralt fokus på kerneværdier som faglig kompetence, proaktivitet, kvalitet, motivation, ærlighed, vilje og læring gør Vertica yderst interessant som virksomhed. Jeg er meget glad for at blive en del af det spændende og tætte samarbejde, som Vertica har med sine kunder og samarbejdspartnere om at skabe forretningsudvikling, innovation og kommercielle resultater”.
 

Uffe Meiner har mange års erfaring inden for branchen. Han kommer senest fra en lederstilling hos et IT-konsulenthus, og har i over 15 år arbejdet med ledelse, strategisk udvikling, salg og leverance af digitale løsninger.

Hvis du vil i kontakt med Uffe, er du velkommen til at fange ham på ume@vertica.dk eller tlf. 91 55 86 44.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)