16. MAR
2016

Flere flittige hænder hos Vertica

Efter stor kundetilvækst hen over efteråret har vi netop udvidet vores medarbejderskare med en række nye ansigter, så vi er klar til at matche efterspørgslen i 2016 og frem. Du kan møde vores nye kolleger nedenfor.


Nye udviklere

Thor Madsen-Holm er ny frontend udvikler hos Vertica. Thor er uddannet multimediedesigner og har over syv års erfaring. Han er både certificeret Sitecore og Umbraco udvikler og har desuden deltaget på uCommerce Master Class.

Rasmus Neumann er også ny frontendudvikler hos Vertica. Rasmus er uddannet multimediedesigner og webudvikler og har erfaring med udvikling af e-handelsløsninger.

Stefan Kjeldsen Ravn er endnu én af vores nye udviklere. Stefan er uddannet Datamatiker. Han har været i praktik hos Vertica og også skrevet sin hovedopgave hos os.

Forretningsudvikling og UX

Kasper Kristensen er vores nye user experience konsulent og digitale forretningsudvikler. Kasper har de seneste godt fem år arbejdet på ”den anden side af bordet” som Kundeoplevelseschef hos Dansk Supermarked.

Kommunikation og marketing

Kathrine Bundgaard er ansat som kommunikations- og marketingkoordinator i vores kommunikationsafdeling. Kathrine er cand.mag. i Medievidenskab og skal blandt andet bistå med koordinering af events, udformning af content og eksekvering af aktiviteter på vores digitale platforme.

Online marketing

Sune Dalsgaard Jørgensen er vores nye online marketing konsulent. Sune har erfaring med online marketing fra en tidligere stilling som junior online marketingkonsulent hos et digitalt konsulenthus og kommer senest fra en stilling som social mediakonsulent.

Ditte Dalsgaard Pedersen har vi ansat som studentermedhjælper i vores online marketingafdeling. Ditte vil få til opgave at udarbejde content og assistere med implementering af SEM-aktiviteter og social media marketing.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)