7. APR
2016

Coop satser stort på dagligvarehandel

Coop-koncernen, der står bag Fakta, SuperBrugsen, Kvickly, Irma og Dagli'Brugsen har netop lanceret et stort digitalt supermarked, der skal levere varer til de danske husstande. 


Coop har netop slået dørene op til den største digitale dagligvaresatsning hidtil i Danmark. Målet er at bringe den gennemførte indkøbsoplevelse blandt mere end 8000 dagligvarer ud til alle danskere med levering direkte til døren i hele landet. Den nye forretning bliver en overbygning i forhold til koncernens nuværende netbutik, Irma.dk, der fortsætter, men fremover vil fungere som en ”shop-i-shop”. Coop står nemlig fast på princippet om at være “sammen om bedre mad”. Ud over Irma-butikken kommer der yderligere 24 specialbutikker med alt fra delikatesser til diabetes-venlige produkter. 

Endelig tilbydes altid over 500 af de mest almindelige dagligvarer fra discountsortimentet, så der er noget for alle familier. Med den nye shop ønsker Coop.dk at nå bredere ud med et koncept, der appellerer til en bredere del af befolkning.

”Målet er, at vi hjælper til en lettere hverdag for flere danskere, hvor vi ikke mindst har fokus på travle børnefamilier over hele landet. Varerne er dem, man kender fra alle Coops kæder, så der bliver tale om ”alt det bedste fra Coop,” siger koncerndirektør Jan Madsen i en pressemeddelelse.

Vertica har været med hele vejen og bidraget med strategisk sparring, grafisk design, brugergrænsefladedesign, frontend- og backend-udviklings samt integration til det bagvedliggende ERP-system. 

"Som e-handelshus er det ypperste at arbejde sammen med virksomheder som er visionære på online og har modet til at gå all-in - selv på et komplekst marked. Det må man sige Coop gør her. Mens Nemlig.com som ny aktør satser voldsomt og de andre traditionelle spillere tøver, har Coop valgt at manifestere sin stærke position i danskernes indkøbsvaner ved i den grad at sætte online dagligvareindkøb på agendaen. Det er en sand fornøjelse at være med til," siger Lars Christensen, partner i Vertica.

Besøg butikken her: www.mad.coop.dk

Se mere om, hvordan det hele virker i videoen nedenfor. 

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)