19. MAJ
2017

Brødrene Dahl vinder e-handelsprisen for bedste B2B virksomhed

Brødrene Dahl løb endnu engang med e-handelsprisen i B2B-kategorien med en omsætning over 100 mio. kr., da årets bedste e-handelsvirksomheder blev kåret. Dataudnyttelse, personalisering og sammensmeltning mellem online og offline er nøgleordene bag den nye løsning


Brødrene Dahl sætter hele tiden nye standarder for online handel og digitale services ved at identificere og imødekomme sine kunders behov. For at tage sine ambitioner til næste niveau og tilbyde kunderne en unik oplevelse har Brødrene Dahl lanceret et nyt bd.dk, der binder alle fysiske og digitale kanaler sammen.

Opskriften på succes er et intensivt arbejde med data og personalisering. I løsningen samles al data om kundens købshistorik og adfærd ét sted, og det gør det muligt at personalisere og servicere kunderne individuelt på tværs af samtlige kanaler. 

Juryens begrundelse for kåringen af Brødrene Dahl lød således:

Brødrene Dahl er i konstant udvikling og rykker endnu en gang barren for, hvad e-handelsvirksomheder kan. Brødrene Dahl opsamler data i alle berøringsflader, og den viden bruges konstruktivt for både kunden og for Dahl selv. Virksomhedens modige og visionære arbejde med blandt andet data er en inspiration for konkurrenter og andre virksomheder, der vil skabe imponerende resultater og kundeoplevelser. Brødrene Dahl fortjener sejren i et skarpt felt.

Jury

E-handelsprisen 2017

I 2013 vandt Brødrene Dahl første gang prisen som årets bedste B2B virksomhed. De gentog succesen året efter, men denne gang i kategorien bedste omnichannel-virksomhed. Samme år løb de med hovedpræmien e-handelsprisen guld, som tildeles den bedste blandt vinderne i alle kategorierne.

Stort tillykke til Brødrene Dahl! Er du nysgerrig efter at vide mere om deres løsning? Så kan du læse mere i casen lige her.

Kontakt mig

Vil du vide mere om e-handel eller mobile løsninger, så send en mail eller giv mig et kald. Vi har 15 års erfaring med e-handel og inhouse forretningsrådgivere, designere og udviklere.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)