Bolia vinder e-handelsprisen for bedste omnichannel-virksomhed

Den 18. maj 2017 var den danske e-handelsbranche samlet til den årlige prisfest, hvor de bedste e-handelsvirksomheder kåres i forskellige kategorier. Bolia løb med e-handelsprisen for bedste omnichannel-virksomhed.


Evnen til at skabe en personlig og sammenhængende kundeoplevelse bliver ét af fremtidens primære konkurrenceparametre. Netop det har Bolia formået med deres e-handelsløsning, og for det vandt de e-handelsprisen for bedste omnichannel-virksomhed.

I sin begrundelse for valget af Bolia lagde juryen netop vægt på den gode kundeoplevelse på tværs af kanaler:

Bolia.com er født omnichannel, og det mærkes. Ikke mindst af kunderne, som får den gode oplevelse på tværs af kanalerne, uanset om det er i butikken, på nettet via pc eller på mobilen. Hjemmeside og butikker skaber det samme "Look N' Feel", så Bolia.com er altid den samme, også i udlandet. Det er kort sagt en "seamless" kundeoplevelse, hvor Bolia.com såvel fysisk, som på nettet og i butikken bruger teknologien til et effektivt og serviceorienteret salg og den senere opfølgning. Derfor går Omni-channel-prisen i år til Bolia.com.

Jury

E-handelsprisen 2017

Bolias løsning er international B2C og B2B

Bolias e-handelsløsning udgør hovedåren i deres salg og anvendes til både online B2C- og B2B-salg, og som butikssystem i mere end 40 fysiske butikker i Europa.

Kendetegnende for Bolia er det stærke sammenspil mellem deres fysiske butikker og Bolia.com. Bolia er født digitale og formår at koble den fysiske butik sammen med vores online univers. I de fysiske butikker kan kunderne blandt andet se udvalgte møbler og browse gennem det fulde sortiment og sammensætte deres egne møbler på butikkens iMacs og iPads.

Virksomheden har skabt en solid salgsvækst og flotte resultater de seneste seks år, og måned for måned slår de rekorder i omsætningen.

Bolia fik også en flot 2. plads i kategorien bedste B2C-virksomhed med omsætning over 100 mio. kr.

Stort tillykke til Bolia! Vil du vide mere om løsningen? Så kan du læse en case om Bolia her.

Kontakt mig

Vil du vide mere om e-handel eller mobile løsninger, så send en mail eller giv mig et kald. Vi har 15 års erfaring med e-handel og inhouse forretningsrådgivere, designere og udviklere.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)