25. MAJ
2018

1 x guld, 1 x sølv og 2 x bronze

Årets e-handelspriser er netop blevet uddelt, og igen høstede Brødrene Dahl velfortjent hyldest for deres visionære brug af data, da de løb med prisen for bedste omnichannel virksomhed. Også VELUX, Vertica og Hørkram fik flotte placeringer med hjem.


Bedste omnichannel virksomhed

Brødrene Dahl har igennem årene taget adskillige priser for deres e-handelsløsning, og i år var ingen undtagelse. Denne gang blev de hyldet for deres innovative arbejde med data og personalisering, der gør det muligt at servicere kunderne individuelt på tværs af fysiske og digitale kanaler. Juryens begrundelse lød således:

”Brødrene Dahl har igen hævet barren for, hvordan danske virksomheder kan bruge data. Virksomhedens strategiske og visionære brug af data og nye teknologier skaber en personlig og gennemtænkt oplevelse, som sikrer nye og tilfredse kunder i en benhård branche. Brødrene Dahl er kort sagt en unik virksomhed, der imponerer juryen og inspirerer”.

1 x sølv og 2 x bronze

Udover prisen for bedste omnichannel virksomhed fik Brødrene Dahl også en flot tredjeplads i bedste B2B over 100 mio. kr. i et stærkt felt. 

VELUX snuppede også en velfortjent tredjeplads i bedste eksportcase for deres B2B e-handelsløsning, der i dag anvendes i 24 lande verden over. 

Sidst men ikke mindst fik Vertica en andenplads i bedste e-handelscase for vores samarbejde med Hørkram, der driver en af Danmarks største B2B-webshops. Den nye løsning, implementeret hen over efteråret 2017, håndterer langt størstedelen af omsætningen - med vækstrater og øget kundeloyalitet til følge.

Alt i alt en vellykket aften, som vi kun kan være stolte af. Stort tillykke til Brødrene Dahl og VELUX med de flotte placeringer - og ikke mindst Hørkram, der også placerede sig i top 5 i bedste B2B!

Kontakt mig

Vil du vide mere om e-handel eller mobile løsninger, så send en mail eller giv mig et kald. Vi har 15 års erfaring med e-handel og inhouse forretningsrådgivere, designere og udviklere.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)