I Vertica er vi 80 passionerede udviklere, der alle prioriterer en høj kodestandard. Højere end deadlines og budgetbesparelser. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Hvis kunden ikke vil investere i at få det bedste, takker vi pænt nej til opgaven. Kvalitet kræver tid. Og den bruger vi på interne code reviews ude i de enkelte teams. I huset er der eksperter i alle dele af vores løsninger. Derfor er det de bedste i branchen, der giver feedback på opgaverne.

Backender i Vertica

Frontender i Vertica

I Vertica er vores teams autonome. Der er ikke nogen, der kommer og trækker teknologier eller beslutninger ned over hovedet på os. Vi bestemmer selv, hvordan vi vil løse kundens opgaver (tid, teknologi, design mm.).

Det bedste faglige argument vinder. Du vinder ikke fordi, du har flest stjerner på skulderen, men fordi ideen er bedst.

Et kig i værktøjskassen...

Medarbejdergoder Vertica

Så send en sms på 61 48 05 78 , en mail eller ring til Kasper. Hvis du vil vide mere om teknologien og hverdagen i huset, sender han dig videre til en af vores udviklere. Hvis du vil vide noget om løn, udstyr eller bare gerne vil kigge forbi, så er Kasper altid klar til en snak.

Psst.. du kan også kontakte ham på LinkedIn her
Jeg blev kontaktet over LinkedIn. Normalt svarer jeg med et "nej tak", men fordi Kasper ikke "bare" var headhunter, men rent faktisk selv var ansat hos Vertica, synes jeg det gav troværdighed. Rekrutteringsforløbet har været rigtig fint. God kommunikation og informationsniveau og ikke for meget pressen for svar.