Lær af de bedste


I huset er der eksperter i alle teknologier, vi bruger. Fx .Net, SQL, Azure, Elasticsearch, Vue.js, C#, forskellige content mangement systemer og diverse integrationer og microservices. Det er derfor de bedste i branchen, der giver feedback på dine opgaver, og som guider dig.

Høj faglighed


Vi prioriterer en høj kodekvalitet, og vi går aldrig på kompromis med vores arbejde. Kvalitet kræver tid, og den bruger vi bl.a. på interne code reviews og tests. Dit arbejde vil også komme til code review hos en kollega – ikke for at tjekke om koden er rigtig eller forkert, men for at lære dig nye måder at anskue din kode på.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du har de bedste rammer for at blive en dygtig udvikler.

Bundærligt, så var jeg lidt nervøs, da jeg skulle til mit første code review og tænkte ”er jeg nu god nok”. Men nu ser jeg virkelig frem til de ugentlige møder, og de er mega givende. Flemming er som mentor mega god til at stille spørgsmål, så jeg kommer til at reflektere over tingene og ser nye løsninger.

120 kolleger, 0 chefer


I Vertica har vi en flad struktur – det betyder, at vi selv er med til at bestemme, hvordan vi løser opgaverne. Vi påvirker i meget høj grad selv vores arbejdsdag, og der er ingen chefer, der trækker teknologier eller beslutninger ned over hovedet på os. Der er tilllid til, at vi ved bedst.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, kan du altid spørge en kollega. Uanset om det er din sidemakker, en af partnerne eller en kollega på et andet team.

Det fedeste ved at være praktikant hos Vertica er, at vi bliver taget seriøse. Jeg sidder f.eks. ikke bare på en ”opfundet opgave”, men arbejder på et konkret monitoreringprojekt, der bruges af kunderne.”

Du arbejder på et rigtigt projekt


Som praktikant får du en fast plads nær vores serviceafdeling. Du kommer til at arbejde på vores monitoreringssystem, der overvåger og understøtter kundernes e-handelsløsninger.

Der er ingen faste deadlines, og du er selv med til at bestemme, hvilke opgaver du vil give dig i kast med. Der er altså god tid til at sætte sig ind i opgaverne, og du kommer til at udvikle nye features, der bruges i praksis.

Din mentor prioriterer dig  


Du får en fast mentor, som står til rådighed både i dagligdagen og til de ugentlige statusmøder. Din mentor har afsat tid til at hjælpe og guide dig, og du skal ikke være bange for at forstyrre og spørge. Din mentor prioriterer tid med dig og og hjælper dig med at nå dine mål.

Du vil også altid have medpraktikanter at sparre med.

 

En del af fællesskabet


Vi holder masser af sociale aktiviteter, der tæller alt fra fodboldkampe, klatring og padel tennis til vinsmagning og ølbrygning. Som praktikant bliver du en del af fællesskabet på lige fod med dine kollegaer, og du må selvfølgelig deltage i alle de aktiviteter, du har lyst til.

Du er it-ingeniørstuderende, datamatikerstuderende eller studerende på professionsbachelor i software- eller webudvikling. Og så brænder du virkelig for at udvikle!

Vi tager som regel nye praktikanter ind i januar og september.

Send os din ansøgning
Den primære grund til, at jeg valgte Vertica, var fordi jeg gerne ville blive dygtig til C#. Praktikperioden har dog virkelig åbnet mine øjne for kompleksiteten i løsningerne, så nu har jeg en bred liste over ting, jeg gerne vil udvikle mig inden for fx elasticsearch og microservices.

Et kig i værktøjskassen...

Praktikant i Vertica