Har du overblik, forståelse for data, og sætter du en ære i at sikre kundens tilfredshed? Har du lyst til at levere PIM-løsninger til store danske virksomheder med ambitiøse digitale målsætninger? Så er du måske Verticas nye PIM/MDM forretningskonsulent.

Lokation: Aarhus eller København

Vi søger en erfaren PIM/MDM forretningskonsulent, der er interesseret i at arbejde på tværs af flere PIM/MDM-platforme (f.eks inRiver, Perfion, Struct og Stibo Systems STEP). Du bliver en del af vores voksende team, med erfarne og kreative PIM-konsultenter, som er gode at sparre med, der leverer PIM/MDM-løsninger som selvstændige projekter og som integrerede dele af Verticas 360° e-handelsprojekter.

Hverdagen som forretningskonsulent 

Som PIM/MDM forretningskonsulent hos Vertica kommer du til at arbejde med opgaver, der har afgørende betydning for vores kunder. Du vil komme helt tæt på kunderne og deres forretning, og vil være med til at rådgive og vejlede dem om datamodeller, integrationer og optimering af deres processer. Efterfølgende vil du være ansvarlig for at implementere dine løsningsforslag. 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte: 

  • Deltage i Pre-sales faser.
  • Design af løsningsarkitektur.
  • Implementering af PIM/MDM-løsninger.
  • Deltage og udvikling i PIM teamet herunder vores faglige leverancer .
  • Gennemførsel af afklaringsfaser, herunder analyse af data og forretningsprocesser.  
  • Tæt samarbejde med kunder og kollegaer med udviklerbaggrund om de gode løsninger.

Vertica som arbejdsplads

Om Vertica

Vertica er en højt specialiseret virksomhed med 125 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København.

Vores kunder tæller nogle af de største og mest ambitiøse virksomheder i Danmark inden for e-handel, digital forretning, PIM/MDM og integration – herunder Matas, EET Group, Søstrene Grene, POMPdeLUX, Kvadrat og Louis Poulsen.

Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag. Du får ansvar og du tager ansvar. Du bliver en del af et dynamisk miljø med fagligt højt kvalificerede og engagerede kolleger.

Kan du se dig selv som en del af Vertica? Send os din ansøgning

Du er velkommen til at ringe til Christian Baagøe Schou på telefon +45 24 21 35 85, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgninger behandles løbende. 

 

Send os din ansøgning og dit CV