Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem tech, kode, forretning og mennesker? Vil du være med til at skabe innovative e-handelsløsninger sammen med nogle af landets teknisk dygtigste kolleger? Og kunne du tænke dig at være med til at opbygge et stærkt e-handelsteam i København? Så er du måske Verticas nye lead developer.

Sammen med Danmarks mest ambitiøse virksomheder nytænker og udvikler vi e-handelsløsninger til B2B og B2C ved at få IT og forretning til at gå op i en højere enhed for kunderne.

Som lead developer i Vertica skal du være med til at sikre, at vores løsninger altid lever op til det, der er aftalt med kunden.

Om stillingen

Dine kolleger er nogle af branchens dygtigste .NET udviklere, frontend-udviklere, grafiske designere og UX-konsulenter. Du indtager selv naturligt rollen som den, der motiverer teamet og bidrager teknisk med at udvikle løsningen. Du er også ambitiøs, så du tør bremse op og hæve ambitionerne i projektet, hvis kvaliteten ikke er god nok.

Du får din daglige gang på Verticas kontor i Kødbyen midt i København sammen med otte kolleger, som i dag primært arbejder med integration og PIM. Du får en vigtig rolle i forhold til at opbygge et nyt stærkt e-handelsteam og udvide Verticas tilstedeværelse i København.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kolleger på Verticas kontor i Aarhus, og du skal forvente en del rejseaktivitet mellem Aarhus og København i den første periode.

Konkret forventer vi, at du kan:

  • Være det faglige fyrtårn, der både kan sparre, fordele, motivere og træde til, når det er nødvendigt for at nå i mål med opgaven.
  • Sikre den tekniske kvalitet fra projekt til projekt – herunder at have overblikket på tværs i tæt samarbejde med projektleder og UX.
  • Udvikle og spotte potentialet i teamet – herunder at bidrage til den rette læringskurve for den enkelte medarbejder.
  • Sørge for at alle har det sjovt, spændende og bliver udfordret i processen, hvilket kræver føling med den enkeltes stærke og svage sider.
  • Kommunikere med tekniske og ikke-tekniske personer hos kunder og samarbejdspartnere herunder at orientere og samarbejde med projektledere hos Vertica.
  • Være en central spiller ift. at bygge vores nye e-handelslokation op i København.
Hverdagen

Vertica som arbejdsplads

Om Vertica

Vertica er en højt specialiseret virksomhed med 100 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest ambitiøse virksomheder i Danmark inden for e-handel, digital forretning og integration – herunder COOP, Bolia.com, Søstrene Grene, Brødrene Dahl, Hørkram og Louis Poulsen.

Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag.

Du bliver del af et ungt og dynamisk miljø med fagligt højt kvalificerede og engagerede kolleger.

Du er velkommen til at ringe til Christian Baagøe Schou på telefon +45 24 21 35 85, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgninger behandles løbende.

Send os din ansøgning og dit CV