Lokation: Aarhus


Vi søger dig, der, ligesom os, brænder for .NET-webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer, fleksible og familievenlige rammer. Om du kalder dig for Site Reliability Engineer, backender eller måske systemadministrator med kendskab til kode, gør os ikke så meget. Bare du er vild med det, du laver.

Har du kode i fingrene? Din primære arbejdsopgave, afhængigt af dine kompetencer, omhandler ASP.NET MVC / C#, forskellige CMSer, MSSQL, Elastic Search, mobiludvikling, integrationer, Azure og meget mere.

Har du Sherlock Holmes-blod i årerne?
Du får en varieret hverdag med konstant mulighed for at gribe nye bolde og udfordringer - og for selv at tage initiativ. I praksis foregår det ved, at du selv udvælger din næste opgave, implementerer og idriftsætter.

Opgaver vil oftest udspringe af en henvendelse fra en kunde. Det kan være alt fra et spørgsmål til eksisterende funktionalitet, et ændringsønske, et behov for fejlsøgning, eller et ønske til design og implementering af nye features.

Leder du efter en kundesupport-stilling? - så er det ikke dig vi mangler!
Vores kunder har været så mange år i branchen, at de selv klarer den del. Du kan derfor glæde dig til udelukkende at møde gode udfordrende opgaver, der skal løses via Visual Studio og lignende værktøjer.

Teamet, som du kommer til at indgå i, består i dag af 9 erfarne kollegaer, der med afsæt i forskellige uddannelser og tekniske fagområder, alle arbejder på at videreudvikle og fejlfinde på vores kunders e-handelsløsninger.

De bedste arbejdsvilkår, tror vi, bygges på frihed under ansvar, fælles værdier og gennemsigtighed. Derfor vil du opleve Vertica som en meget uformel organisation, uden et traditionelt hierarki. Vi har ingen chefer, som skal godkende dine gode idéer, før de præsenteres for kunden.

Du påvirker i meget høj grad selv din arbejdsdag og arbejdsopgaver, både fra dag til dag, men også på længere sigt. Der er i høj grad frie rammer, hvis du skulle gå med en drøm i maven om at varetage nye roller i et projekts livscyklus.

De gode uddannelsesmuligheder, som du får adgang til, inkluderer blandt andet vores Vertica Academy, hvor kollegaer underviser hinanden i et meget stort udvalg af teknologier, platforme, udviklingsprincipper og værktøjer. Vi deltager også løbende på diverse konferencer, kurser og tager nye certificeringer. Der er således mulighed for, at du kan tillære dig nye erfaringer i takt med, at din sult på nye udfordringer vokser.

Dine kommende kollegaer udgør i dag cirka 120 medarbejdere i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest spændende virksomheder i Danmark inden for e-handel og integration, herunder COOP, Bolia, VELUX, Søstrene Grene, Molslinjen, Louis Poulsen med flere.

Vi afholder mange sociale arrangementer, som kan være alt lige fra chillismagning og vandski, eller familietur til Djurs Sommerland, til den årlige firmatur, hvor den står på en hel weekend med hygge, god mad, drikke og socialt samvær med kollegaer.

Kan du se dig selv i ovenstående, og er du klar til at videreudvikle dig sammen med os? Så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du høre mere om stillingen? Så kontakt Kasper Stemann Funk på mail ksf@vertica.dk eller via telefon på 61 48 05 78.

Vi inviterer også meget gerne på en uforpligtende kop kaffe eller sodavand med rundvisning og nærmere introduktion til virksomheden og teamet.

Send os din ansøgning og dit CV