Lokation: Aarhus

Kunne du tænke dig at være med til at skabe nogle af landets største e-handelsløsninger? Og vil du bruge din forretningsforståelse og testkompetencer til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere?


Som software-tester i Vertica kommer du til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste .NET-udviklere, frontend-udviklere, grafiske designere og UX-konsulenter. Du vil endvidere blive en del af vores testfaggruppe med fokus på test og kvalitetssikring.

Hverdagen 


Du vil i samarbejde med et par faste teams og kunder udføre testrelaterede opgaver.

Som testere i Vertica arbejder vi overordnet med tre forskellige slags opgaver: Skrive/reviewe opgavebeskrivelser, teste leverancer og overdrage leverancer til test hos kunden.

Dine opgaver kan for eksempel være at: 

 • Skrive eller reviewe opgavebeskrivelser, såsom features, user-stories og acceptkriterier
 • Skabe overblik over hvad og hvordan der bør testes i sprintet
 • Udføre dine tests efterhånden som opgaverne deployes til testmiljøet
 • Rapportere og forventningsafstemme med udviklerkolleger og kunder i forbindelse med (fejl)rettelser og tilpasninger
 • Ved afslutning af større projekter hjælper du kunden i mål ved at strukturere og facilitere deres end2end-tests.

Hvem er du 


Som person er du nysgerrig, analytisk, intuitiv og vedholdende. Du har flere års erfaring med professionel test og kvalitetssikring – meget gerne inden for webudvikling. Har du erfaring med e-handel eller arbejdet som konsulent, er det et yderligere plus. 

Du har en forståelse for den iterative proces, meget gerne med erfaring fra et scrum-team. Du har en veludviklet forretningsforståelse og er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye forretningsdomæner og –modeller. Dette hjælper dig bl.a. til at balancere og prioritere din egen indsats i en iterativ release-cyklus. 

Du er ikke bange for at udfordre andres meninger, ligesom du selv sætter pris på at blive udfordret. På den måde udvikler vi os i fællesskab og skaber de bedste løsninger. 

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling


I Vertica tror vi at de bedste arbejdsvilkår bygges på frihed under ansvar, fælles værdier og gennemsigtighed. Derfor vil du opleve Vertica som en meget uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Du påvirker i meget høj grad selv din arbejdsdag og arbejdsopgaver – både fra dag til dag og på længere sigt. Du er selv ansvarlig for at forme og bevæge dig i den retning, du gerne vil – selvfølgelig med sparring fra andre erfarne testere, støtte fra dit team og dine kollegaer.

Samtidig får du løbende mulighed for at videreuddanne dig i form af kurser, konferencer og selvstudie.  

Ellers tilbyder vi: 

 • En fast arbejdsuge på 37 timer
 • Fri når man holder fri (ingen forventning om svar på mobil eller mail)
 • Flekstidsordning, 6. ferieuge og god pensionsordning
 • Høj grad af indflydelse og selvbestemmelse
 • En arbejdsplads som går forrest med ny teknologi og platforme
 • Ambitiøst uddannelsesprogram med dedikerede karrierecoaches
 • Uformelt miljø med højt til loftet 

Om Vertica


Vertica er et dedikeret e-handelshus, som er stiftet i 2001. Vi arbejder sammen med nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder, hvor vi sammen nytænker og udvikler prisvindende e-handelsløsninger til både B2B og B2C.
Vores kunder tæller blandt andre: COOP, Bolia.com, VELUX, Brdr. Dahl, Molslinjen, Kvadrat, POMPdeLUX, Louis Poulsen, Søstrene Grene med flere.

Dine kommende kolleger udgør i dag 100 medarbejdere i hjertet af Aarhus og København. Vi afholder mange sociale arrangementer, fx. bouldering, brætspilsaften, gin-smagning, ishockey, yoga og læseklub, ligesom vi hver måned holder fredagsbar.

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet?


Hvis du har lyst til en indledende uformel snak, før du skriver en ansøgning, så er du velkommen til enten at ringe for at høre nærmere eller kigge forbi vores hyggelige kontorer til en kop kaffe. Du kan kontakte Marianne Øster på telefon +45 88 88 61 71. Ansøgninger behandles løbende.

Send os din ansøgning her

Vertica som arbejdsplads

5 minutters arbejdsglæde