Lokation: Aarhus

Vil du lede og skabe spændende it-projekter for store danske virksomheder med ambitiøse målsætninger inden for e-handel og online forretning? Og vil du samarbejde med byens skarpeste udviklere og e-handelsspecialister? 


Som projektleder hos Vertica kommer du til at holde vores projekter på sporet fra koncept til go live og videreudvikling samt coache dit team, der arbejder agilt med it-udvikling. 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære: 

 • Projektledelse af agile udviklingsteams
 • Motivering af og sparring med teammedlemmer
 • Afklaring af løsning og løsningsmuligheder fra såvel en forretningsmæssig som teknisk vinkel med team og kunde
 • Samarbejde med Verticas kundeansvarlig om udvikling af Verticas og kundens forretning
 • Tæt forventningsafstemning med kunder og kollegaer om opgaver samt orientering om fremdrift, økonomi og tidsplan
 • Forecasting på projekter og opgaver

Hverdagen 


Vores kunder er ambitiøse, og vi kan garantere dig, at du konstant vil få udfordret din forretningssans, tekniske kompetencer og analytiske evner. Vi giver dig stor frihed i planlægningen og udførslen af det daglige arbejde, men du vil samtidig kunne trække på mange års erfaring fra vores hjælpsomme projektledergruppe og øvrige organisation. Du vil naturligvis, efter behov, modtage uddannelse i de processer og fagområder, vi arbejder med. 
 
Du vil typisk være projektleder for ét til tre udviklingsteams ad gangen med  fire til otte yderligere kollegaer (udviklere, UX’ere, digitale designere og forretningsudviklere). I hverdagen vil du opleve at blive udfordret på flere niveauer fra detaljeret fokus på enkelte opgaver over sikring af projektets proces og rapportering til arbejde med roadmap og afklaring. 
 
Det er vigtigt, at du kan og har lyst til at engagere projektteamet i arbejdet og har en god evne til at bygge gode relationer med kollegaer og kunder. Vi forventer, at du er udadvendt, afbalanceret og overbevisende i din kommunikationsstil. 

Du vil desuden kunne forvente: 

 • En dynamisk og aktiv hverdag
 • Mulighed for at bringe din viden og erfaring i spil både internt og overfor kunder
 • Afveksling mellem detaljefokus på enkelte opgaver og overblik over den samlede portefølje
 • Stor frihed i planlægning og udførelse af dagligt arbejde
 • God faglig sparring med vores øvrige projektledere
 • En dagligdag med uformel omgangstone og højt humør i en virksomhed med flad struktur, som dog har klare mål og fælles strategiske indsatsområder

Du får attraktive medarbejdergoder samt en god pensionsordning og sygdomsforsikring. Vi tror ikke på bonusordninger baseret på individuel udfakturering eller andre individuelle faktorer, du kun i begrænset omfang er herre over. I stedet har vi en fælles bonusordning for alle baseret på vores fælles resultat. 

Har du evnen til at kombinere forretningsforståelse og teknisk indsigt? 


Vi forventer, du er analytisk, videbegærlig, kritisk, problemløsningsorienteret og har en humanistisk tilgang til dit arbejde. Ligeledes skal du have fantasi og en stærk evne til problemløsning - du ser muligheder og kan hjælpe vores kunder og dit team med at handle herpå. 
 
Du føler dig ikke bundet af de traditionelle projektlederrammer og vil gerne bruge dine evner til at kombinere forretningsforståelse og teknisk indsigt til at sparre med kunderne f.eks. omkring nye forretningsmuligheder set i forhold til kundens aktuelle behov og tekniske løsninger. 
 
Du har en naturlig utålmodighed efter at opnå resultater, men sikrer gennem dit øje for detaljen, at opgaverne stadig løses optimalt, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten. 
 
Du har en bred forståelse for it og digitale medier, så du også kan være med, når det bliver teknisk. 

Vi lægger stor vægt på, at du har flere års erfaring som projektleder for et softwareudviklingsteam, der laver specialudviklet software til kunden. Herunder erfaring med at følge et softwareprodukt fra idé til go-live, kundekommunikation, statusrapportering og håndtering af estimater og tidsplaner. 

Vi ønsker også, at du har lyst til og flair for at være med til at udvikle Vertica som organisation og arbejdsplads. 

Du kommer med erfaring inden fra et udviklingshus eller webbureau og kender gerne til gældende digitale platforme inden for CMS, e-handel, PIM og integration. 

Om Vertica


Vertica er et dedikeret e-handelshus, som er stiftet i 2001. Vi arbejder sammen med nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder, hvor vi sammen nytænker og udvikler prisvindende e-handelsløsninger til både B2B og B2C.

Dine kommende kolleger udgør i dag 100 medarbejdere i hjertet af Aarhus og København. Vi afholder mange sociale arrangementer, som kan være alt fra bouldering, brætspilsaften, havkajak, fodbold, badminton og læseklub, ligesom vi hver måned holder fredagsbar.

Kan du se dig selv som en del af Vertica? Send os din ansøgning 


Lyder dette som et drømmejob? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.  
 
Du er også velkommen til at ringe til Mikkel Yde Kjær på telefon +45 31 21 30 63, hvis du har spørgsmål, ønsker at høre mere om stillingen eller aftale at besøge os i vores hyggelige lokaler i byens Latinerkvarter. 

Send os din ansøgning og CV

Vertica som arbejdsplads

5 minutters arbejdsglæde