Lokation: Aarhus


Brænder du for app-udvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med højt fagligt niveau, gode kollegaer, flad organisation og familievenlige rammer?


Er du fuldtids app-udvikler, der er interesseret i at arbejde med både iOS og Android? Så kan du blive en del af et voksende app-team, der i dag tæller tre fuldtidsudviklere. Ambitionen er at vokse med en fuldtidsansat mere, samt med en praktikant i det kommende år.

Derfor søger vi nu en fuldtids app-udvikler der er interesseret i at arbejde med både iOS og Android. Arbejdsstedet er på kontoret i Aarhus. Der vil være mulighed for at arbejde hjemme, efter lyst og behov. 

Vores app-team arbejder sammen med det øvrige hus, der består af branchens dygtigste backend-udviklere, user experience-konsulenter, digitale designere og projektledere.

Sammen arbejder vi alle med at skabe Danmarks bedste ehandelsløsninger til nogle af landets mest ambitiøse virksomheder. Vores kunder tæller blandt andet Molslinjen, Brødrene Dahl, Coop og Søstrene Grene.

App-udvikling i Vertica

Vores apps er alle forretningskritiske, og de indeholder alle sammen elementer fra ehandel. Det er derfor vigtigt, at vores kodekvalitet altid er høj, da vores apps er meget kritiske for vores kunders forretning. Herudover er vores apps som oftest integreret med andre systemer, og der er en del samarbejde med vores webteams.

Det er vigtigt for os at have meget sparring med hinanden på tværs af vores kunder, så vi kan lære af hinanden og hele tiden udvikle os fagligt. Vi udvikler primært apps serielt, så den samme udvikler arbejder på både Android og iOS versionen. 

Konkret forventer vi, at du:

  • Er en erfaren udvikler på både iOS (Swift) og Android (Kotlin)
  • Har erfaring med begge sprog eller lysten og viljen til at lære det af dem du ikke er så stærk i 
  • Er motiveret for at blive en del af og lære af et team af erfarne og lidenskabelige udviklere til iOS og Android 
  • Har forståelse for webintegrationer
  • Er interesseret i design patterns og god kodestruktur
  • Sparrer med kollegaer - og rækker ud når du har udfordringer
  • Kører opgaven helt i mål - fra afklaring til test og deploy
  • Kan håndtere kundedialog og afklare opgaver med vores kunder i samarbejde med UX

Om Vertica

Vertica er en højt specialiseret virksomhed med 100 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest ambitiøse virksomheder i Danmark inden for e-handel, digital forretning og integration – herunder COOP, Bolia.com, Søstrene Grene, Brødrene Dahl, Hørkram og Louis Poulsen.

Fritid og familieliv: I Vertica arbejder vi 37 timer om ugen. Vi brænder for digital commerce og –strategi, men vi brænder for meget mere end det. Vi er et hus med brætspilsentusiaster, golfspillere, mountainbikers, biavlere, strikkenørder, padeltennisdyrkere, ølbryggere, mødre, fædre og meget meget mere. Derfor vil vi have tid til alt det, der også betyder noget i livet. Ikke bare arbejde.        

Selvbestemmelse og selvledelse: I Vertica har vi ingen chefer. Ingen mellemledere. Og ingen der bestemmer, hvordan du skal arbejde. Vi har sat beslutningerne fri, så dem der har faglighed og kompetence selv bestemmer, hvordan de løser opgaverne. Du får derfor mulighed for at indrette dit arbejde, sådan som du mener, det er bedst.   

Livslang læring: Vi går i livets skole, men af og til er der også kurser, konferencer eller uddannelser, som man kan lære af. Er der noget, du gerne vil blive klogere på, har du mulighed for at videreuddanne dig i Vertica. Vi har et frit uddannelsesbudget.  

Fleksibilitet og frihed: Skal den lille starte i skole? Har du en tandlægetid midt på dagen? Eller vil du bare gerne spare pendlertid? Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor skal arbejdstid og -sted også være fleksibel. Hvis du har brug for at hive nogle timer ud midt på dagen, eller ønsker at arbejde hjemmefra er det intet problem. 

Drop dress codes: Vi har ingen dress code. Nogle foretrækker skjorte, andre t-shirts eller kjole. Vi er alle forskellige.   

 

Søg stillingen

Send os din ansøgning og CV

Vertica som arbejdsplads

Udvikler i Vertica