Lokation: København

Vi søger dig, der ligesom os brænder for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer, fleksible og familievenlige rammer.

 

Dit team består af dygtige backend-udviklere, UX’ere, digitale designere og en projektleder. Du fokuserer sammen med kollegaerne på implementeringen af frontenden på store forretningskritiske e-handelsløsninger til ambitiøse virksomheder.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • Implementering af responsivt design. Stylingmæssigt kører vi BEM og ITCSS-principper oven på Tailwind – men vi udfordres gerne.
  • Moderne SPA frontend-arkitektur på Vue 3 i TypeScript - herunder webpack og hot reload
  • Frontend performance-optimering
  • Udvikling af forretningskritiske løsninger, hvor brugervenlighed og detaljeinteraktion er afgørende

Du vil desuden stifte bekendtskab med .NET-baserede content management systemer – hovedsagelig Umbraco og EpiServer.

Du vil også blive en del af en stærk frontend-gruppe, der bl.a.:

  • Mødes månedligt og deler erfaringerog holder oplæg for hinanden.
  • Har stor indflydelse på vores projekter og den teknologi, der benyttes.
  • Tager til konferencer herhjemme og i udlandet for at blive opdateret og inspireret.
  • Har mulighed for afprøvning af nye idéer.

Vi arbejder efter en agil projektmodel baseret på SCRUM, hvor projektteamet i høj grad involveres i planlægningen af projektet. I teamet er der stor frihed til at træffe egne valg og inddrage nye metoder, og du påvirker i meget høj grad selv din arbejdsdag og opgaver – både på kort og lang sigt.

Hvem er du?


Du brænder for det, du laver, og du har lyst (og evne) til at samarbejde med andre faggrupper. Samtidig er du ikke bange for at udfordre andres meninger - på en venlig og velargumenteret måde.

Du har en god forståelse for brugerens adfærd og motiverende UI, og du jagter gerne de små detaljer, der løfter oplevelsen den sidste tand.

Du har styr på det nyeste, og har indgående kendskab til forskellige browsere og mobile devices. Derudover har du erfaring med modellering og data driven views – fx. fra React, Vue el. lign.

Dine kommende kollegaer


Vertica udgør i dag 110 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest spændende virksomheder i Danmark inden for e-handel og integration - herunder Kvadrat, COOP, Bolia.com, VELUX, Brdr. Dahl, Molslinjen med flere.

Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Vi har ingen chefer, der skal godkende de gode idéer, før de præsenteres for kunden, og alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag.

Flere af vores medarbejdere spiller aktive roller i brugergrupper og holder oplæg ved diverse arrangementer. Vi har desuden selv arrangeret forskellige åbne arrangementer herunder frontend meetups og Coding in the Dark-arrangementer.

Vi elsker at prøve nye teknologier og idéer af, og vi giver hvert år interesserede medarbejdere mulighed for at arbejde på innovationsprojekter gennem vores dedikerede innovationspuljer.

Vi holder løbende sociale arrangementer ligesom vores medarbejdere tit tager initiativ til alt fra fodboldkampe og konkurrencer til socialt og fagligt samvær.

Kontoret i København er placeret i Kødbyen, hvor det altid summer af liv og kreativitet. På kontoret kommer du til at dele hverdag med 12 kollegaer, der sætter pris på et hyggeligt miljø, hvor der er plads til at fordybe sig i arbejdet, men også mulighed for en god snak over kaffen.


Vi har ofte små arrangementer, hvor vi tager ud at spise. Vi værdsætter et inkluderende fællesskab, hvor man kan deltage i den udstrækning, man ønsker. Men vigtigt er det, at alle føler sig velkommen.

Send os din ansøgning


Lyder det interessant? Så send din ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt via "Søg jobbet her" nederst på siden.

Er du interesseret i at høre mere om Vertica eller stillingen, kan du kontakte Kathrine Lollesgaard på telefon 29 29 61 22. 

Send os din ansøgning og CV

Er du Thor og Annas nye kollega?

Vertica som arbejdsplads