Få en gratis gennemgang

- af dit social media setup


Social media er næsten uundgåeligt, hvis man vil brande sig som virksomhed, da utroligt mange har en profil på mindst én af de forskellige platforme. Der er dog mange funktioner og muligheder at holde styr på, og man kan hurtigt miste overblikket.

Derfor tilbyder vi en gratis gennemgang af jeres social media setup, og hjælper også gerne med at kigge på mulighederne for en implementering af et setup, hvis der ikke allerede er et. Vores online marketing-team er klar til at lave 1 times gratis gennemgang sammen med jer.

Målet med gennemgangen er at give jer vejledning og gode råd, som i nemt kan implementere og arbejde videre med.

Content på sociale medier

Når I kommunikerer på sociale medier, er der mange ting, I skal sætte jer ind i. Måden I kommunikerer på afhænger i høj grad af, hvilken type af indhold I vil dele og til hvem I vil dele det med. Er der for eksempel tale om tekst til et link, en video eller noget helt tredje.

Vi hjælper jer med at gennemgå jeres setup og giver gode råd til, hvordan I kan forbedre jeres kommunikation på sociale medier.

Annoncering på sociale medier 

Annoncering på sociale medier er et brugbart værktøj til at skabe større synlighed af din virksomhed. Det kan dog være svært at gennemskue, på hvilke parametre man skal annoncere.

Vi hjælper med at gennemgå jeres annoncer, og kigger på, om jeres mål er nået, og hjælper også gerne med at opsætte nye mål.

Hvordan foregår det?

Gennemgangen starter med, at I sammen med en af vores konsulenter får en kort snak over telefonen, for at afklare eventuelle spørgsmål og for at aftale, hvor fokus skal lægges.
Det kan for eksempel være:

  • Respons på indhold i tidligere posts
  • Feedback på jeres annoncer
  • Forslag til forbedringer af jeres konto

Efterfølgende bruger vores konsulent 1-2 timer på at gennemgå jeres konto, og vil derefter gennemgå sit output på et onlinemøde med dig. Udover onlinemødet vil I også få tilsendt et referat af gennemgangen med en liste over de indsatsområder, I kan tage fat på.

Er det noget for dig?

Har du brug for rådgivning inden for social media, så kontakt os. 

Online Marketing Konsulent

Har du brug for sparring eller rådgivning indenfor online marketing og social media. Så kontakt mig for en uforpligtende snak.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)