Få en gratis gennemgang

- af dit setup med Analytics 


Der er ofte stor værdi i at få et par friske øjne på tingene. Sådan forholder det sig typisk også med Analytics og dets mange muligheder og funktioner. Derfor tilbyder vi alle en gratis gennemgang af jeres Analytics setup.

Vores online marketing-team er klar til at tage et kig på tingene og lave 1 times gennemgang sammen med jer. 

Målet er at give jer gode råd og tips, I nemt kan arbejde videre med.

Hvordan foregår det?

Gennemgangen starter med, at I sammen med os tager en kort snak over telefonen for at afklare umiddelbare spørgsmål og for at aftale, hvor fokus skal lægges. Herefter bruger vi 1-2 timer på gennemgangen af jeres konto.

Outputtet af gennemgangen gennemgår vi på et onlinemøde. Her vil vi både se på, hvad der fungerer godt, og hvad der kan gøres bedre samt, hvilke muligheder vi ser i jeres konti. 

Ud over onlinemødet vil I også få tilsendt et referat af gennemgangen med en prioriteret liste over opgaver og muligheder, der kan tages fat på.

Online marketing hos Vertica 

Den tid, hvor man bare købte trafik er ovre. Idag skal man generere trafik, der passer til ens website og tilpasse ens website til ens trafik.

Hos Vertica tror vi på, at online marketing skal betragtes som en integreret del af ens website eller e-handelsløsning. 

Derfor er online marketing og webanalyse også blevet en del af Vertica ydelsespalette. Vil du vide mere om, hvad Vertica kan tilbyde så kan du læse mere her.

Er det noget for dig?

Så skynd dig at kontakte os via mail.

Kontakt mig

Har du brug for sparring eller rådgivning inden for online marketing og webanalyse. Så kontakt mig for en uforpligtende snak.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)