3. JUN
2020

Webinar: Azure - En nutidig integrationsplatform

Har I et komplekst systemlandskab og mange processer, der går på tværs af systemer? D. 3. juni kl. 10 - 12 får du to af Danmarks mest erfarne integrationskonsulenters bud på, hvordan I bedst automatiserer jeres processer og optimerer jeres forretning. 


Mange virksomheder står med den udfordring, at de over mange år har haft en tilgang til integration, der måske lidt karikeret kan beskrives som ad hoc: Hver gang et nyt system kommer til, bliver det manuelt integreret med de øvrige. Det kan fungere fint, når man har få systemer. Men har man rigtig mange, bliver det hurtigt en tidskrævende og uoverskuelig arbejdsgang. Det er nemt at miste overblikket, og det kan være svært at opspore fejl, når de opstår. Og hver gang en ny samarbejdspartner kommer til, kan det være noget af et puslespil at få lukket dem ind systemerne. 

Alle de udfordringer kan løses ved at flytte sin integrationsstrategi ind i 2020, og anvende en cloud-baseret integrationsplatform som Microsoft Azure Integrations Services i stedet. 

Platformen består af en række online tjenester, som gør det muligt at forbinde både on-premise- og cloud-systemer, uden at I skal installere eller vedligeholde nogen software på jeres lokale server. Med Azure kan I få skabt overblik over alle jeres digitale processer. Samtidig får I værktøjerne til at overvåge processerne, fejldiagnosticere eventuelle problemer, og ikke mindst gøre data tilgængelige for forretningsbrugerne.

Til dette webinar giver vi dig en guidet tour af de muligheder, der er i Azure Integration Services. Du får også en demo af Azures geniale API Management-værktøj, som gør det muligt for jer at udstille mulige integrationer for jeres samarbejdspartnere.

 

Du skal med, fordi...

  • Du får en grundig introduktion til Azure Integration Services, og de muligheder platformen rummer.

  • Du får konkrete eksempler fra kundeløsninger med Azure Integration Services.

  • Du får en demo af Azures API-portal, hvor I kan udstille mulige integrationer for jeres samarbejdspartnere.

  • Du har lyst til at stille dine spørgsmål om integration til to af Danmarks skarpeste og mest erfarne integrationseksperter

  

Formiddagens program

Kl. 10: Velkommen v/ Thomas Berg

Kl. 10:05: Azure - en nutidig integrationsplatform

Med mange digitale muligheder kommer der lige også mange udfordringer. Der er hele tiden flere systemer, flere apps, flere digitale løsninger. Og data skal kunne rejse alle steder hen. Senior integrationskonsulent Thomas Berg fortæller om, hvordan du med integrationsplatformen Azure kan få succes med system-integration anno 2020 – og hvordan vi har hjulpet Danish Agro til netop dette. Han dykker også ned i, hvordan vi ved hjælp af Azure har givet Danish Agro en helt ny rækkevidde og ikke mindst indsigt og overblik i deres digitale processer.
Oplægsholder: Thomas Berg, Senior Integrationskonsulent. Thomas har arbejdet med systemintegration i mere end 10 år - både som tekniker, arkitekt og projektejer.

Kl. 10:40: Spørgsmål til Thomas Berg

Kl. 10:55: Integrationsmulighederne i Microsoft Azure

Få indsigt i integrationsmulighederne i Microsoft Azure, herunder en live-demo af API portal med udstilling af produktdata og onboarding af brugere.

Oplægsholder: Morten La Cour, Technical Lead, Vertica. Morten har arbejdet med integration i mere end 20 år og er en af landets førende specialister indenfor integration, bl.a. udnævnt som Microsoft Azure MVP i 2015 og 2016.

Kl. 11:35: Spørgsmål til Morten La Cour

Kl. 11:50: Evt. generelle spørgsmål og afrunding

 

 

Praktiske informationer

Arrangementet afholdes onsdag den 3. juni kl. 10 - 12 via Microsoft Teams. 

Efterfølgende deles præsentation og video fra webinaret med deltagerne.

Det er gratis at deltage.

 

Tilmelding foregår gennem dette link.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt inden for B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)