12. NOV
2015

Logistikkonference for e-handlere

Få unik indsigt i Danmarks bedste logistikløsninger for e-handlere på logistikkonferencen den 12. november, hvor Vertica også indtager talerstolen. 


Logistik er en af grundstenene i enhver e-handelsbutik, og derfor sætter FDHI fokus på de udfordringer, logistik giver virksomhederne, men også de muligheder de rigtige logistikløsninger kan åbne for. 

På konferencen får du viden, praktiske forslag og fornyet inspiration til at løse de mange udfordringer med logistik for B2C og B2B netbutikker. Hør cases hvor forskellige typer af logistikløsninger har været nøglen til succes, og oplev de forskellige og nye tilbud på markedet, der præsenteres og diskuteres på dagen.

Vertica indtager selvfølgelig også talerstolen til dette års konference. Uffe Meiner sætter i sit indlæg fokus på udviklingen af logistik inden for e-handel og viser hvordan Brødrene Dahl har introduceret og integreret et helt nyt logistik setup i sin e-handelsløsning. Med løsningen kan Brødrene Dahl tilbyde en meget mere agil og fleksibel samhandel med sine kunder, der giver grundlag for et øget markedspotentiale og som viser nogle af de elementer vi kan forvente i effektiv B2B e-handel fremover. 

Det finder sted den 12. november 2015 fra klokken 9.00 til 16.00 hos Prime Cargo i Kolding. Læs mere og tilmeld dig her

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger
Uffe Meiner

Forretningsudvikling & Partner

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)