23. NOV
2017

Forretningssystemer 2017

Få inspiration og ny viden om forretningssystemer, PIM og Machine Learning, når konferencen forretningssystemer 2017 løber af stablen den 23. november.


 

Det overordnede tema i år er ’Forretningssystemer og Robotics i Den Digitale Forretning’. Den digitale verden er i rivende udvikling, og vinderne har en reel plan for digitalisering af virksomhedens processer, produkter og services. Det forudsætter et velfungerende systemlandskab, som inkluderer nye teknologier - såsom RPA og Machine Learning - der fremadrettet skal spille sammen med forretningssystemerne.

FS17 er den ideelle konference for virksomheder, som vil holdes opdateret på markedet for ERP, BI, HR, CRM og have brugbar information om de nyeste trends og teknologier til at komme på rette kurs med den digitale forretning. På konferencen kan du opleve 30 indlæg fordelt på seks forskellige spor fyldt med spændende kundecases, leverandørpræsentationer og battles.

Vi står klar på stand nr. 21, og håber at se dig til en snak om produktdata og PIM-løsninger. Bliv klogere på, hvad I kan få ud af et PIM-system, hvordan I kommer i gang eller få sparring på et konkret projekt

Se program og tilmeld dig her.

For hvem
Konferencen henvender sig til beslutningstagere: ledere, divisionschefer, mellemledere og interne forretningskonsulenter, der arbejder for virksomheder, som enten er i markedet for nye systemer eller vil holde sig opdateret på markedet og de nyeste trends. 

Hvor og hvornår
Torsdag den 23. november 2017 kl. 9-17
Billund, Legoland Hotel & Konferencecenter

 

Kontakt mig

For en dialog om produktdata og PIM løsninger og hvordan det kan understøtte og optimere Jeres forretningsprocesser og skabe fundament for omnichannel, kundeoplevelse samt øget salg.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)