Episerver Update 2017

Kom til Episerver Update på VEGA i København den 28. september. En dag fyldt med faglige og spændende indlæg, networking og middag.


Episerver har samlet 15 eksperter indenfor den digitale verden, der vil give jer indsigt i digital forretningsudvikling, præsentere jer for flere spændende kundecases, fortælle om kunstig intelligens og machine learning, give eksempler på selvbetjeningsløsninger, e-handelsløsninger og meget meget mere.

Hvordan én webshop kan skabe salg gennem mange forskellige kunderejser
Du kan blandt andet møde Lars Christensen fra Vertica. Hør hvordan virksomheder som POMPdeLUX og Bolia i én webshop håndterer så forskellige forgreninger af kunderejsen som B2C, B2B, social shopping og instore. For at drive succesfuld e-handel skal I ligesom disse virksomheder tage udgangspunkt i kunderne og hvordan de bevæger sig igennem deres kunderejse og ender med et salg. Det kræver, at I har overblik og viden om de forskellige mulige kunderejser, og at I kan håndtere dem optimalt. Kom og hør, hvordan I kan gå fra afdækning af kunderejsen til en færdig webshop, der skaber salg blandt alle kundetyper. 

Hvem vil få noget ud af dagen?
Uanset om du sidder med marketing, IT, forretning, udvikling eller ledelse, vil du helt sikkert kunne få noget ud af dagen. Episerver Update har altid været et uformelt, lærerigt, anderledes og sjovt arrangement med højt til loftet og godt humør. Der er mulighed for at netværke med ligesindede, tale med eksperter indenfor de fleste områder når vi taler den digitale verden og blive fagligt inspireret på de mange spor. 

Se program og tilmeld dig her.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)