Tilbudsgivning for håndværkere 

← Tilbage til caseoversigt

Velux

VELUX Gruppen sælger ovenlysvinduer og gardiner til tømmerhandlere, byggemarkeder og gardinforretninger. Virksomheden har lanceret et nyt digitalt tool, der skal effektivisere arbejdsgangene omkring tilbudsgivning. 


Brugervenlig tilbudsgivning

VELUX har forhandlet ovenlysvinduer af høj kvalitet i mere end 75 år. Til trods for et stærkt brand opererer de i et konkurrencepræget marked i mere end 40 lande, hvor deres services har afgørende betydning for deres succes. Et af VELUX’ vigtigste kundegrupper er de installatører, som møder slutkunden. For mange installatører er tilbudsgivningen en langsommelig og besværlig opgave. Oplysninger om produkter, priser og kunder er opbevaret i forskellige dokumenter og systemer – og det gør det svært at få et samlet overblik.     

 

For at effektivisere og understøtte deres hverdag har VELUX udviklet et Quote Maker tool. Ved  få klik kan installatøren søge på VELUX produkter og priser og tilføje dem i tilbuddet  Udover VELUX produkter kan installatøren tilføje andre materialer og arbejdstimer,  og på den måde kan de let og hurtigt udarbejde et komplet tilbud til deres kunder. VELUX har med ét tool løst en ellers besværlig og tidskrævende opgave.

Tilbud tilpasset den enkelte

For VELUX er det afgørende, at tilbuddene indeholder så mange af deres egne produkter som muligt. Og med en brugervenlig søgning og en konfigurator er det muligt at finde de helt specifikke vinduer og gardiner, som ønskes til opgaven.

Herudover er det muligt at personliggøre tilbuddet med tilpasning af priser, eget logo, kontaktinfo, personlig besked til kunden, tilbuddets udløbsdato samt egne terms and conditions.  

Resultaterne

VELUX forventer at udrulle løsningen til 10 lande ved udgangen af 2017.

Hos VELUX vil vi hjælpe vores installatører med at skabe salg til deres forretning og sælge de bedste VELUX produkter. I samarbejde med Vertica er det lykkedes os at bygge Quote Maker, der hjælper og guider dem til at vælge de rigtige VELUX produkter.

Susanne Skjold Kølbæk

Digital Project Manager

Kontakt mig

Vil du gerne vide mere om, hvordan I kan styrke jeres digitale forretning, så send en mail eller slå på tråden.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)