BizTalk server automatiserer dokumenthåndteringen 

← Tilbage til caseoversigt

Pilgrim

Pilgrim er et dansk smykkefirma, etableret i 1983, der producerer modesmykker og -tilbehør samt sælger solbriller og brillestel til mænd og kvinder. Pilgrim har hovedkvarter i Skanderborg og repræsenteres i dag ved over 4.000 forhandlere og 50 konceptforretninger rundt om i verden.


Udfordringen

Tidligere modtog Pilgrim ordrer fra de 292 Synoptik-butikker i Danmark, Norge, Sverige og Grønland på mail. Efter modtagelse skulle Pilgrims medarbejdere manuelt indtaste ordrerne i økonomisystemet, Microsoft Dynamics AX og udskrive tilsvarende fakturaer. Til sidst skulle labels udskrives fra et andet system.

Pilgrim havde derfor brug for en integrationsløsning, der kunne automatisere disse processer og spare dem tid.

Løsningen

Pilgrim har i samarbejde med Vertica implementeret en integrationsløsning efter krav fra optikerkæden Synoptik A/S, der forhandler Pilgrims solbriller og brillestel.

Valget af integrationsplatform faldt på Microsoft BizTalk Server, der er fuldt integrérbart med Pilgrims økonomisystem. BizTalk Server kan desuden integreres med andre systemer, blandt andet Microsoft Commerce Server, som Pilgrim bruger på deres e-shop.

Pilgrims nye integrationsløsning har automatiseret alle processer fra ordremodtagelse til elektronisk fakturering og udskrivning af labels. Det letter salgssupporten og sparer os for mange timers manuel indtastning af ordrer.

Lars Sørensen

RP-Manager hos Pilgrim A/S

Resultaterne

Som resultat kører de pågældende processer nu automatisk, og det sparer Pilgrim for mange timers indtastning.

Yderligere betyder den automatiske dokumenthåndtering, at ordren kommer hurtigere igennem de interne processer og bliver hurtigere klar til afsendelse.

Projektet har medfødt et andet integrationsprojekt for Vertica og Pilgrim, hvor webshoppen er blevet integreret direkte med økonomisystemet, også via BizTalk Serveren. På den måde kan fakturering og forsendelse foregå automatisk, præcis ligesom det nu er tilfældet med samhandlen med Synoptik.

Læs mere om BizTalk og integration på vores site Vertica Biztalk

Samarbejdet med Vertica er forløbet rigtigt godt. Vi har oplevet nogle meget kompetente konsulenter, der har leveret til tiden på trods af den meget ambitiøse tidsplan, vi lagde for dagen.

Lars Sørensen

ERP-Manager hos Pilgrim A/S

ERP & Systemer


Dynamics AX
Amazon
uCommerce


Teknologier


AS2
Sikker/Secure FTP
(SFTP)
POP3

Processer


Faktura
Order
Lager


Dokumenter


EDIFACT
XML
Tekstfiler


Se flere cases

Kontakt mig

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om integration. Jeg har mere end 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integration af systemer og virksomheder.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)