Microsoft BizTalk binder koncernen sammen 

Spritnyt integrations-dashboard giver et lynhurtigt overblik

← Tilbage til caseoversigt

Danish Agro

Danish Agro er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.


Vi har været meget glade for samarbejdet med Vertica, der har været en solid sparringspartner gennem hele forløbet

Annette Arup

Økonomichef i Danish Agro

Udfordringen

Danish Agro ønskede at integrere datterselskabet Vilofarms ERP-system med virksomhedens eget, for at standardisere og lette de interne processer. Det var også et mål for Danish Agro at sikre datakvaliteten med de ensrettede arbejdsprocesser.

Derfor allierede agro-virksomheden sig med Vertica, der har udviklet og implementeret den nye integrationsløsning.

Løsningen

Løsningen er baseret på Microsoft BizTalk og binder koncernen sammen ved at integrere ordrebekræftelse og fakturabeskeder mellem moderselskabet Danish Agro og datterselskabet Vilofarm.

Det spritnye integrations-dashboard giver et lynhurtigt overblik, som gør både forretningsbrugere og it-folk i stand til at følge og overvåge ordreflowet. Det er hurtigt og nemt at anvende, og de relevante personer kan eksempelvis se med det samme, om en ordre er modtaget, om den er bekræftet m.m.

 

ERP & Systemer


AS400
Dynamics AX
Dynamics NAVTeknologier


Mainframe integration
WCF
Processer


Stamdata
Ordrer
FakturaerDokumenter


EDIFACT
XML
Resultaterne

"Vi har været meget glade for samarbejdet med Vertica, der har været en solid sparringspartner gennem hele forløbet", siger Annette Arup, Økonomichef i Danish Agro.

Med BizTalk som grundsten og Vertica som partner har Danish Agro standardiseret de interne processer og er blevet bundet sammen med datterselskabet, Vilofarm. Løsningen har ligeledes sikret datakvaliteten og lettet de interne processer både i forhold til tid og manuelle fejl, hvilket har frigivet nye ressourcer i Danish Agro.

Kontakt mig

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om integration. Jeg har mere end 15 års erfaring med e-handel, digital forretning og integration af systemer og virksomheder.

Vi holder dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alt indenfor B2B og B2C e-handel.
Læs vores seneste nyhedsbreve

Læs vores e-bøger

Du er allerede tilmeldt nyhedsbrevet. Vil du vide mere om trends i e-handel, søgning eller browseroptimering? Så download vores e-bøger.

Læs vores e-bøger

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)