Lynhurtigt e-handelssite 

- uden brug af doping

← Tilbage til caseoversigt

Bikersbest

Bikersbest leverer cykler og tilbehør til cykelbranchen i Skandinavien og Baltikum. Bikersbest konceptet opstod i midten af halvfemserne, og Bjarne Egedesø A/S hører i dag til blandt de største cykelgrossister i Danmark.


Udfordringen

En væsentlig salgskanal for Bjarne Egedesø er deres B2B e-handelssite, www.bikersbest.dk, hvor forhandlere i Skandinavien og Baltikum kan købe cykler, komponenter og stort set alt andet som en cykelforhandler og et cykelværksted har brug for.

Bjarne Egedesøs e-handelsløsning var imidlertid ikke særligt brugervenlig. Der var lange svartider og kunderne havde udfordringer med at finde frem til de varer, de ledte efter. Efter en udbudsrunde valgte Bjarne Egedesø at alliere sig med Vertica, som kunne dokumentere gode resultater inden for e-handel, søgeteknologi og design af søgeresultatsider, der konverterer.

Løsningen

Bjarne Egedesø og Vertica havde som målsætning at udvikle branchens mest overskuelige og hurtige e-handelsite. Cykelforhandlerne anvender nemlig typisk grossisternes e-handelsløsninger i butikkerne og foretager bestillinger af en række identiske varer fra flere grossister løbende. Det er altså de helt små forskelle, der afgør, hvor de vælger at lægge ordren.

Målet er nået, og i begyndelsen af juni kunne Bjarne Egedesø lancere det nye www.bikersbest.dk. Et lynhurtigt e-handelssite, hvor kunderne nemt kan få overblik over det omfattende produktkatalog på grund af facetteret søgning, som medfører, at søgningen kan detaljeres ud fra en lang række filtre såsom mærke, pris og brugssituation uden at overblikket mindskes.

Løsningen er bygget på Umbraco og uCommerce.

Vores kunder bruger vores webshop ude i deres butik i tiden mellem betjening af kunder og andre opgaver. Deres tid og tålmodighed er knap, og derfor er de glade for det nye site. De fremhæver, at det er utrolig nemt og hurtigt at finde frem til de rigtige varer og bestille dem

Jesper Skriver Larsen

Produktchef hos Bjarne Egedesø A/S

Resultaterne

Bjarne Egedesø A/S har fået en ny effektiv salgskanal: et B2B e-handelsite til deres mange kunder i Skandinavien og Baltikum. Sitet er udviklet af Vertica og kombinerer et indbydende design med et gennemtænkt købsflow og best practise inden for search.

Bikersbest.dk har fået en varm modtagelse af kunderne, som grundet den indbyggede facetterede søgning både lettere og hurtigere kan finde de rigtige varer.

Se øvrige cases

Kontakt mig

Vil du gerne vide mere om, hvordan I kan styrke jeres digitale forretning, så send en mail eller slå på tråden.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail, så tjek dit spamfilter :)