Blog

Service

Telefon: 88 88 61 61

Email: info@vertica.dk

|

DK UK
Seminar: Ready for the Cloud

Seminar: Ready for the Cloud

Info

Dato

12. juni 2012

 

Tid

9:00-12:00

 

Sted

Microsoft Danmark
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup

 

Pris

Seminaret er gratis, men der faktureres DKK 500,- ved udeblivelse uden forudgående afmelding.

Bliv klogere på fremtidens BizTalk-platform og Windows Azure Service Bus, når Microsoft og Vertica inviterer til seminar den 12. juni 2012.

30.03.2012

I forbindelse med at virksomheden påbegynder udflytningen af systemer og løsninger til skyen vil der opstå et behov for integration mellem lokale installationer, systemer og services i skyen og måske også tredjepartsinstallationer. Derfor var mange glade, da Microsoft annoncerede at verdens bedst sælgende integrationsplatform, BizTalk, i fremtiden vil understøtte opbygningen af hybride løsninger, som omfatter systemer og tjenester, der både findes lokalt og i skyen.

Microsoft og Vertica inviterer til seminar og giver dig et overblik over næste version af BizTalk, nemlig BizTalk Server 2010 R2. Deltag og find ud af, om I bør opgradere, og hvad de nye muligheder inden for cloud-integration kan betyde for jer.

Program

 9:00   Morgenmad og registrering 
 9:30   BizTalk Server Roadmap    
    Hvad kan du forvente dig af BizTalk Server 2010 R2? Den nye BizTalk-platform får et generelt løft i forhold til nyeste bølge af Microsoft-platforme. Claus Hansen fra Microsoft giver dig et overblik over de nye funktioner og muligheder. Hør også hvad Microsoft forventer sig af BizTalk i fremtiden.

V/ Claus Hansen, Microsoft

 9:50   Flyt jeres webservices ud i skyen med BizTalk Connect
    Biztalk-platformen er endnu ikke flyttet helt ud i skyen, men med BizTalk Connect kan I allerede nu udstille jeres webservices i skyen, og det skaber helt nye muligheder for at knytte samarbejdspartnere tættere til jer og optimere forretningsgange. Ved hjælp af demoer vil Danmarks førende integrationskonsulent, Morten la Cour, illustrere, hvordan I kan udstille jeres webservices i skyen og høste fordelene uden at gå på kompromis med it-sikkerheden.

V/ Morten la Cour, senior integrationskonsulent hos Vertica og Microsoft Virtual Technology Specialist

10:40   Pause
11:00   Forbered virksomheden på Cloud Integration 
    Kort før jul lancerede Microsoft to nye features til Windows Azure Service Bus, EAI (Enterprise Application Integration) og EDI (Electronic Data Interchange). Hermed står det klart, at Windows Azure også er tiltænkt en rolle som integrationsplatform og de features, der i dag findes i BizTalk, vil på sigt være tilgængelige som en service i skyen. Få en gennemgang af EAI og EDI og hør, hvordan I bedst forbereder virksomheden på cloud-integration.

V/ Troels Underlien, markedschef, integration & partner hos Vertica

11:45   Opsamling